Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő/ Úr, 11 éves kutyusomnál vese betegséget állapítottak meg, túlműködik a veséje. Ipakitine port kell szednie többek között mely adagolására napi 1 g-ot ajánlottak. Viszont ahogy olvasom az interneten mindenhol 1 g/ 5ttkg ajánlott 2*. Lehetséges , hogy elírta az orvos az adagolást, mikor felírta? 16 kg-os a kutya. Nem szeretném megkérdőjelezni az orvost, de ha napi 1 g-ot kap 6 g helyett az félek nem segít. Illetve vesetápot kell ennie és semmi mást nem kaphat? Vagy van olyan zöldség vagy rizs , tészta akár amit ehet? Köszönöm szépen előre is a segítséget

2018.10.15

Állatorvos

Szerintem hívja fel a kezelő állatorvost és tisztázza vele ezt a kérdést, nem fogja úgy érezni, hogy megkérdőjelezi. Mindenképpen most csak vesediétás tápot egyen a kutya. A diéta beállítását és szigorúságát is csak a kezelő állatorvos szabhatja meg az állat állapotának pontos ismeretében.

Vissza a kérdésekhez