Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő! Van egy közel 10 éves cicám. Sajnos nagyon válogatós, és hasmenéses cica. Már nagyon sok féle cicakonzervet kipróbáltam, de nem tetszik neki, és át is szalad rajta az étel. (Shah,Topix, Luisa, Friskies,Winston,Dein Bestes, Wiskas, stb.gésonkák).Igazábol éppen csak megkóstolja, és ott is hagyja. Nem tudom mivel próbálkozzak nála, hogy ne menjen a hasa. A száraz eledelekkel sincs nagyon kibékülve. Ha már nagyon éhes, akkor egy kicsit a Friskies szárazeledelből ropogtat egy keveset. Nem sovány, jó a kedve is.

Köszönettel : Vargáné Tényi Éva

2018.03.18

Állatorvos

Próbálkozzon prémium senior konzervekkel pl.: Select Gold, Premiere, Real Nature, Hill’s, Royal Canin. A prémium szárazeledelt is kínálhatja beáztatva. Legjobb, ha érzékeny cicáknak való ételt választ, esetleg olyat, amelynek összetevőit még soha nem fogyasztotta a cica. Adhat neki probiotikumot is. Ha nincs javulás 1-2 hét alatt, akkor vigye őt orvoshoz és tisztázzák a hasmenés okát.

Vissza a kérdésekhez