Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő.
Van egy 5 éves tacskóm. Sajnos van egy kis szeparációs szorongása, amin dolgozunk de nem jelentett eddig nagy problémát. Most viszont megváltozott a család munkarendje (meghalt 2 hónapja a társa is, aki egy német juhász volt) és egy nap 10 órát is egyedül van egy külső zárt helyen,nem pedig a házban. Ruhában van, szigetelt kutyaházban, hő védő függönnyel és száraz meleg hellyel. Azt vettem észre rajta hogy kicsit levert lett, sír egyedül és legalább 40 dekát fogyott. Nincs semmi baj az étvágyával, rendes széklete van és nem szokott hányni. Viszont hiába adok neki több ételt, nem akar hízni. Lehet hogy a szeparacios szorongástol? Vagy a hideg miatt? Kicsit aggódom a súlya miatt.

2018.12.02

Állatorvos

Mindenképpen vigye orvoshoz a kutyát, hogy kiderüljön van-e betegség a háttérben. A hideg, a szorongás, a gyász is komoly szerepet játszhatnak…..El lehetnek gondolkodni azon, hogy esetleg új társat kapna a kutya.

Vissza a kérdésekhez