Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!
4 hónapos brit cicánk szeme folyton váladékos, ill időnként tüsszög. A tenyésztőtől úgy hoztuk el, hogy kétszer volt oltva macskanátha ellen, lakásban tartjuk, más állat nincs. Orvoshoz elvittük, kapott antibiotikumot, gyulladáscsökkentőt, immunerősítőt és napi 50 mg C vitamint. Ez 3 hete volt, a tüsszögés és a minimális váladék a szemén maradt. Étvágya jó, játékos, eleven cica, szépen növöget. Lehet, hogy allergia okozza a tüneteket és nem betegség? Visszavigyük orvoshoz? Napközben Hills kitten vagy RC+purina one kölyök tápok keverékét kapja. Estére alutasakosat kap, de nem találjuk az igazit. Többfélét szeret, viszont nem tudom minőségében melyik lenne a legjobb neki? IAMS kitten állagút keresek, létezik ahhoz hasonló állagú halas alutasakos táp? Amit nagyon szeret még az a Purina Gourmet mon petit halas válogatás, de az nem kölyök. Tudna ajánlani a fentieknek megfelelő alutasakos eledelt. Ill a száraz táp esetén érdemes váltogatni a fajtákat, vagy egy fajtát válasszunk. Ha egy fajta, akkor a Hills kitten vagy a RC kitten a jobb? Köszönöm szépen!

2019.03.25

Állatorvos

Mindenképpen vigyék vissza az orvoshoz a cicát. Nincsen a lakásban erősebb illatú illatosító, vagy esetleg nem dohányzik valaki? A Hill’s és a Royal Canin egyformán jók…mindegyik csúcskategória. Ne váltogassák a tápokat. Ha mindenképpen akarnak nedves eledelt adni, akkor például a a Royal Canin, Select Gold, Real Nature, Premiere termékek közül is választhatnak.

Vissza a kérdésekhez