Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!
Egy olyan problémával fordulok Önhöz, hogy van egy 3éves ivartalanított kinti-benti kandúr cicám aki akit tavaly fogadtunk örökbe egy másik cica mellé.Az összeszokás simán ment a vörös cicussal.Viszont a vörös cicám elpusztult, azóta a fehér macskám szomorú, várja haza. 3 hete hazahoztunk neki egy kiscicát, akit nem nagyon akar elfogadni, sokkal kevesebbet van itthon fúj és morog rá.Van, hogy csak enni jön haza. Feliway párologtatót gondoltam beszerezni, hátha kicsit megnyugszik. Mennyire javasolja Ön ezt a készüléket? És esetleg van valami összeszoktatási tanácsa?

Válaszát előre is köszönöm!

2018.07.05

Állatorvos

A Feliway párologtatót szerintem mindenképpen érdemes kipróbálni. A többit pedig az idő oldja meg. Nem szabad semmit erőltetni. Fontos, hogy a cicák el tudják kerülni egymást, ha akarják, inkább közömbösség legyen, mint verekedés. Érdemes jó élményekhez kötni az állatok találkozását pl.: finom falatokat kaphatnak egymás jelenlétében. Sajnos a felnőtt macskák nem mindig lelkesednek a kölykök iránt…

Vissza a kérdésekhez