Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornö!

Kb. 1 honapja a következö törtent 8 eves labrador-farkas keverek kutyammal. Elöször csak a läbät huzta meg a napi setaltatas alkalmaval, majd, par nap mulva mikor ujra setalni mentünk volna, megint fajt neki..Igy 1-2 hetet kihagytunk. Ezutan egyik naprol a masikra (szo szerint) megvakult.. Kidülledtek a szemei, a doktor azt mondta zöldhalyog. Adott szemcseppet amit naponta kell cseppenteni 3 alkalommal. A duzzanat lassan de javulni kezdett a körülmenyekhez kepest. A szemei viszont tovabbra is pirosak, es persze duzzadtak. 🙁 Amit meg eszrevettem rajta, hogy a hasa gyakran puffadt, es elegge lefogyott.(mig korabban barmit megevett, mostmar a jo minösegü kutyatapot sem fogyasztja el egyszerre..vagy egyaltalan nem) Napi 3x kap vitamint is. Szekletürites utan leül a földre es huzza a feneket – ülö helyzetben maga utan. Ami meg tünet, hogy a torkanal, talan a nyirokcsomo lehet.? – kisse meg duzzadt neki. Nem mondhatnam, hogy kedvetlen, örül ha lat es ha foglalkoznak vele, de ennek ellenere ugy erzem valami nagyon nincs rendben vele. Illetve egy kerdes. Elmeletben, kb 10 szazalek amit lat a külvilagbol, latja a fenyeket, az alakok körvonalat. Van lehetöseg egy müteti beavatkozasra, hogy ujra lathasson?? Köszönettel: egy elkeseredett gazdi.

2018.09.16

Állatorvos

Szerintem itt egy alapos szemészeti kivizsgálásra (pl.: Dr. Lévai Péter, Dr. Fenyves Ildikó, Dr. Bárány Györgyi, Dr. Szűts Zsuzsa, Dr. Szakmáry Ildikó) lenne szükség. Egy belgyógyászati vizsgálat is elengedhetetlen lenne a fogyás okának tisztázására.

Vissza a kérdésekhez