Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves doktornő!
Mit lehet még tenni a sok hányáscsillapító injekción kívül?
Kb fél éves kutyát találtunk, parvos tüneteket mutatott, már több, mint egy hete infúziózzák. Már a véres híg széklet rendeződni látszik, kezd javulni, de azóta se eszik, ill. ha valami kicsit sikerül is megennie, kihányja. A kedve megjavult, de nagyon aggasztó ez a múlni nem akaró hányás.
Köszönöm

2018.02.24

Állatorvos

Sajnos vírusfertőzések esetén csak tüneti terápia létezik, át kell segíteni az állatot azon az időszakon, amíg lezajlik a fertőzés. Amit leírt az alapján az derül ki, hogy javul a kutya állapota. Valóban nagyon fontos lenne, hogy minél hamarabb egyen a kutya. Vannak esetek, amikor szondát helyeznek a vékonybélbe és azon keresztül kezdik táplálni a kutyát, így a bél regenerációja hamarabb megvalósul és a gyógyulás is gyorsabb. Felmerülhet ez is, mint lehetőség. Természetesen a kezelő állatorvos tudja eldönteni ennek szükségességét.

Vissza a kérdésekhez