Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!

Szeretném megkérdezni, hogy a kutya nátha meddig fertőző más kutyákra? A kutyáknál is hasonló kép 1-2 hétig tart a tüdőgyulladásból való felépülés? Kutyusunk múlt hét péntekre lett rosszul, nem evett, ivott az ínyének sápadt színe volt, lázas volt, a tüdejében váladék (amit mikor felköhögött habos váladékként távozott), garat és légcső gyulladása, orrfolyása volt. Az orvos nem tudta biztosra mondani, hogy kullancsfertőzés vagy megfázás okozza, így kapott kullancscsípésre is szurit valamint antibiotikumot is. Azóta a kutyus jobban van, láztalan, eszik iszik rendesen, már csak egy kis köhögés és orrfolyás maradt meg valamint, hogy gyorsan kifárad.
Segítségét előre is köszönöm.

2019.03.01

Állatorvos

Kutyák esetében is hetekig tarthat, amíg felépülnek egy súlyosabb légúti fertőzésből. Ha a fáradékonyság nem múlik, akkor mindenképpen visszakellene vinni az orvoshoz a kutyát.

Vissza a kérdésekhez