Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!
Van egy 5 éves rotveiler nőstény kutyánk. Kb. 1,5 hete agyvérzése volt, akkor kapott többfajta injekciót, vitamint. Az agyvérzésen nagyjából túl lett, de kiderült, hogy gennyes méhgyulladása van. A dokink azt mondta, hogy egyből nem műti, kapott 3 fajta injekciót gyulladáscsökkentővel. Tegnap kiderült, hogy sikerült a gennynek távozni a méhből, de kapott további injekciókat, de továbbra sem eszik a kutya, feküdni akar folyton, nagyon gyenge és újból folyik belőle a genny ki. Ön mit javasolna erre?

2017.04.22

Állatorvos

Kedves Gazdi! A méhgyulladás életet veszélyeztető állapot. Sajnos az agyvérzés miatt az altatás is nagyon kockázatos, lehet akár végzetes is. Ha a kezelések ellenére a kutyus ennyire rosszul van, akkor inkább a műtétet javaslom. Lehetséges, hogy állatorvosuk egy jól felszerelt műtővel rendelkező kórházba irányítja Önöket.

Vissza a kérdésekhez