Új vagy még itt? Regisztrálj hírlevelünkre és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!

Van egy 12 éves westiem akin körübelül egy hete kijöttek olyan tünetek mint étvágytalanság aluszékonyság váladékozó orr mind kettő jukból kedvetlenség és hányás.Szokott megfázni ezért vártam avval hogy elvigyem orvoshoz és ugynézett ki kicsit jobblett az állapota de másnapra vissza eset ma viszem orvoshoz.Azóta se evett ,vizet mikor iszik valamikor benne marad valamikor kihányja. Ilyen nyálkás szerüt hány.
Szeretném kikérni az ön véleményét is hogy lehetséges egy erösebb megfázás vagy valami komolyabb fertözéről lehet szó?
Rengeteg betegségről olvastam aminek ezek lehetnek a tünetei. Vírusos gyomorfertözés szopornyica( tavaly kapott kombinált oltást) esetleg vese betegség?
Váalszát előre is köszönöm.

2013.08.21

Állatorvos
Vizsgálatok nélkül nem mondhatok semmit. Légúti megbetegedéseknél is előfordulhat hányás abban az esetben, ha sok légúti váladékot nyel az állat. Ha a kutya oltott, akkor nem valószínű, hogy szopornyicás. Ha a tünetek már egy hete fennállnak és a kutya nem javul, akkor valószínűleg komolyabb dologról lehet szó. Ilyen idős állatnál érdemes lehet kivizsgálást csinálni (vérvétel, hasi ultrahang). Az Ön által leírt tünetek számos betegségre jellemzőek lehetnek.
Vissza a kérdésekhez