Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Dr Nő.

Én írtam pár sorral lentebb a 9 éves német juhász kutyusról akit méhgyulladással műtöttek.
Nos a kutya továbbra is lázas, megnagyobbodott lép, és kicsit a nyirokcsomók. Labor vérkép rendben van babézia kizárható ez alapján, vese máj egyéb funkciók normálisak. Ultrahang alapján nincs daganatos elváltozás, minden rendben látszik.
Annyi bizonyos hogy valamilyen gyulladás van ami nem múlik elfele nála.
Lázas, lázcsillapítót nem ad az orvos neki, mondván ezt nem kell kezelni, illetve gyulladáscsökkentőt sem mindig. Antibiotikumot, és most 2 napja infúziós oldatot kap. Ettől a kutyus (infúzió) jobban van, jobb étvágya is van, (eszik valamennyit), de nem esik túlzásba azért. Tekintete éber, jobb pasban van egyszerűen, de nem az igazi még. Ám továbbra is lázas (39,6). Nem lehet hogy a fülgyulladás okozza a lázat nála?
Jeleztem ezt az orvosnak de azt mondja attól nem kéne ilyen lázasnak lennie ennyi ideig.
Arra hajlamos volt korábban is, és most ismét az a füle ahogy nyomogatom “totyog” tehát van benne valami “genny dolog szerintem”.
Önnek mi a véleménye? (14 napja volt a műtét, a sebe szépen begyógyult). Azóta ilyen a kutyus, étvágytalan bágyadt..stb.
Előre is köszönöm.

2018.12.10

Állatorvos
Vissza a kérdésekhez