Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Dr. Úr/ Dr. Nő!
Olyan kérdéssel fordulnék Önhöz,hogy van egy 10hetes labrador kiskutyank! 5napja van nálunk! Megszokott e,hogy rengeteget,szinte egész nap alszik,enni eszik,de nem annyit,mint az első 2napban! Lehet aggodalomra okunk,vagy csak még pici és igényli ezt a sok alvást!? Egyébként jókedvű,vidám kiskutya,de kicsit aggódunk! Mert a játék közben is megunja és leül,lefekszik!
Előre is köszönöm!

2018.02.28

Állatorvos

Nehéz erre a kérdésre válaszolni, hiszen nem látom a kölyköt. Különböző vérmérsékletű kölykök vannak. Minden kölyök sokat alszik, de az étvágy tekintetében különbözőek. Ha a kiskutya eszik, nincs hasmenése, nem hány, sokszor élénk és játszik, kíváncsi, akkor nem valószínű, hogy beteg. Fontos tudni azt is, hogy az új helyre költözés nagy stressz, hatalmas változás, lehet, hogy a kölyök kicsit kifáradt. Ennek ellenére ha önök úgy látják, hogy valami nincs rendben, hogy  akkor inkább vigyék orvoshoz. Ha nincs semmi baj, akkor sem árt, ha átnézi egy állatorvos.

Vissza a kérdésekhez