Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Dr. X !
Van egy tengerimalacom Aladár. Férfi gondjaink adódtak. A utóbbi néhány (4-5) napban szemmel láthatólag megnövekedtek a herezacskói. A jelek szerint ez valamiféle érzéseket is kelt benne, mert a herezacskók tájékára gyűri maga alá a szénát, (ilyenkor fura hangokat ad ki, mintha fájna neki valahol) s kinyújtózva alszik, hogy a herezacskói a földön legyenek. Kezdő tengerimalac tartó vagyok. Szemmel tartom amikor csak tudom. Kicsit aggódom érte. Ez normális jelenség a tengerimalacoknál? Mi történik? Aladár 1 éves, és nem ivartalanított tengerimalacka. Válaszát előre is köszönöm. Maradok tisztelettel S.

2017.06.10

Állatorvos

Mutassa meg az állatot egy malacokhoz értő állatorvosnak. A tengerimalacok heréje általában nem látható olyan jól, mint kutyáknál, macskáknál, ezért is nehéz sokszor a nemek elkülönítése. Az, hogy a herék most betegség miatt duzzadtabbak, vagy valamilyen oknál fogva jobban láthatóak ezt egy vizsgálattal lehetne elbírálni.

Vissza a kérdésekhez