Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Ket hónapos francia bulldogunknak, nyálkás, es veres a szeklete. Az allatorvosunk azt mondta, “holnap”vigyük be. De nem holnap ilyen a szeklete, hanem ma. Kérem segítsenek, hogy Önök szerint most azonnal menjünk vele ügyeletre, vagy valoban ráér a “holnap “?Tisztelettel köszönjük valaszukat

2018.02.02

Állatorvos

Sajnálom, de ezen az oldalon 48 órán belül válaszolok, így ebben valószínűleg nem tudtam most segíteni, de azért leírom amit gondolok. Ha a kutya aktív, jó étvágyú, játszik és emellett nyálkás a széklete, ami néhány csepp friss vért tartalmaz, akkor valóban nem sürgősségi esetről van szó. Valószínűleg vastagbélgyulladás van a háttérben (pl.: táplálékérzékenység vagy paraziták miatt), vagy valami olyasmit rágott szét a kölyök, ami felsértette a vastagbél nyálkahártyáját (pl.: dióhéj, csontdarab). Ha a kutya levert, hányni kezd, nagyobb mennyiségű friss vagy emésztett (fekete) vér ürül, akkor azonnal orvoshoz kell menni, akár éjszaka is.

Vissza a kérdésekhez