Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Kirándulás nyáron – Kutyabarát strandok

2018. július 27.

Kirándulás nyáron – Kutyabarát strandok

Kutyusunkkal kirándulni mindig jó dolog, de nyáron a kánikulában nekünk, és bundás barátainknak is jobban esik egy hűsítő strand, mint egy hegyitúra a napon. Most összeszedtünk pár szuper kutyás fürdőzőhelyet itthon.

Balatonföldvári kutyabarát fürdőhely

A fővárosból akár egy óra alatt elérhető balatoni strand szeretettel várja a kutyás gazdikat és négylábúikat. 2016-ban építették ki Földváron a kutyás strandot, ahol nem csak a gazdik hűthetik le magukat, hanem minden tappancsost sok játék, kutya illemhely, kutyabarát vízi rámpa, nagy fák hűsítő árnyéka és persze a Balaton vár!

Dunakeszi, Duna-part

Budapest szomszédságában, Dunakeszin a Duna mentén kellemes sétákat lehet tenni, akár a part mentén közvetlenül, akár a parttól feljebb kialakított sétálóutcán. Itt inkább csak bundás barátaink hűsölése garantált, hiszen nincsen kiépített strand. Fagyizók, partra néző hangulatos éttermek viszont kárpótolják a gazdikat, így a Duna-parti séta egy kellemes élmény marad mindenki számára.

Tisza-tavi Mancsos Pancsoló

A pancsoló a tiszafüredi szabadstrand mellett található. Kifejezetten kutyusok számára kialakított találkozóhely egy tóval, amelyben kedvükre lubickolhatnak bundás barátaink. A hatalmas réten lehetőség van labdázásra és frizbizésre, illetve a tér közepén egy büfésor is található, ha esetleg megéheznénk a nagy játék közepette.

Fonyódi kutyás strand

A Balaton partján található kutyabarát strand területén kedvünkre fürdőzhetünk, napozhatunk, és kedvencünket sem kell otthon hagynunk, hiszen sok kutyus és kutyás gazdi jár ide lazítani.

Drótszamár Kemping

A Velencei-tónál is fürdőzhetünk kutyusunkkal, de itt csak abban az esetben, ha kempingezés mellett döntünk. A Drótszamár kemping területén lehetőségünk van csendes pihenésre, de számos különböző program  várja az érdeklődőket és a kutyákat Velencén.