Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Kócosunk szerető családra vár!!!

Kócosunk szerető családra vár!!!

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:keverék
Szín:fekete
Kor:Felnőtt
Megye: Bács-Kiskun
Város:Kecskemét
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 331-9333

Védencünk kóborlás útján került eb hozzánk, chip nem volt benne, eredeti gazdája nem jelentkezett érte, így Menhelyünkön új családra vár!!!

Íme Hű Mentorunk jellemzése Kócosról:
“Kecskeméti Menhelyen mentorkodás alkalmával ismerhettem meg Kócost.
Életrevaló, vidám, sürög-pörög, intézkedik, ugat is, ha kell, jó jelzőkutyus. Más ebbel jól kijön, gyermekek mellé is ajánlanám. Kedves, játékos, aranyos pici kutyus. „Nagy kanállal” élvezné az életet, ha új gazdija családtagként kezelné, s megtanítaná pl. pórázon sétálni, megmutatná, milyen is az, ha törődnek, foglalkoznak Vele, az eredmény bizony nem maradna el. Most kicsit kócos – innen a névválasztás, de ha karbantartják a bundáját, ápolják a lelkét, örökké hűséges és hálás, s nagyon-nagyon boldog lesz.”

Kócosról további képek és információk a  http://menhely.eu/?r=19&kid=10150 honlapon. Ismerkedj meg Vele személyesen Kecskeméten a Kisfái 211/a szám alatt található telepünkön!

Az örökbefogadással kapcsolatosan, illetve a kutyáról érdeklődni a 06-70/331-9333 telefonszámon vagy az info@menhely.eu emailcímen lehet.