Új vagy még itt? Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy 10%-os kuponnal

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete
1 Milyen méretű kutyát szeretne?

Kérdőív újrakezdése

Az Ön számára tökéletes tappancsos kiválasztása.

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

Nem tudja, milyen fajtájú kutyus illene Önhöz? Megvannak az elképzelések a méretről, temperamentumról, de nem találja a megfelelő bundást? A Fressnapf kutyafajta határozója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna.


A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Ha kíváncsi, töltse ki újra a tesztet, hiszen több fajta is rendelkezik hasonló igényekkel és viselkedési formával. Tesztre fel, találja meg a tökéletes bundást!

Legnépszerűbb kutyafajták:
Kistestű fajták

A nap kutyafajtája:
Brüsszeli griffon

Fressnapf Magazin
Kutyáknak

Kutyafajták A-tól Z-ig

Értesülj elsőként az akcióinkról!

Értesülj elsőként akcióinkról!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy megajándékozhassunk
egy 10% kedvezményre* jogosító webshop kuponnal


A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható.

Az ajánlat kizárólag az újonnan regisztrált (hírlevélre feliratkozott) résztvevő személyek számára elérhető. A 10% kedvezményre jogosító online kupon kizárólag a regisztráció 2 lépése során kért összes személyes adat megadása esetén (teljes profil kitöltése) érvényes, egyszeri kedvezményre jogosít, ami a kupont tartalmazó elektronikus levél küldésétől számított 4 héten belül használható fel. A webshop kuponkód érvényességnek meghosszabbítására nincs lehetőség, az más személyre át nem ruházható és kizárólag a fressnapf.hu webáruházban történő vásárlás esetén érvényesíthető. A kedvezmény nem vonatkozik a leárazott termékekre, más ajánlattal nem összevonható. Az e-mail cím elírásából vagy érvénytelen e-mail cím megadásából származó kellemetlenségekért nem áll módunkban felelősséget vállalni. Amennyiben az akcióban résztvevő személy a webshop rendelés leadása után mutatja be a kedvezmény kódot, nem lesz jogosult annak felhasználására. Az akció nem tartalmazza (nem csökkenti) a lehetséges szállítási költségeket, amelyek kifizetéséért az akcióban résztvevő személyek felelősek. Az adatkezeléssel kapcsolatos bővebb információért kérjük, látogasson el a fressnapf.hu/adatkezelesi-tajekoztato oldalra.