Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Airedale terrier

Másnéven a terrierek királyának is nevezik ezt a fajtát. A terrierekhez képest testes, viszont harmonikus felépítésű, elegáns megjelenésű, energikus, értelmes és sportos eb. Bundáját rendszeresen kell ápolni, kozmetikázni, de nagy előnye, hogy nem hullik. Nem agresszív, azonban az illetéktelen betolakodókkal ellenségesen viselkedik, családját minden áron védelmezi. Akárcsak a többi terrier, igazán makacs kutya. Nagyon alkalmazkodó, pillanatok alatt képes szinte bárhol megtalálni a helyét. A szocializáció kiemelkedő szerepet játszik nevelésében. Fontos, hogy minél előbb kutyatársaságba vigyük, így megtanulhatja az együttélés szabályait. Gyerekes családok számára is tökéletes választás, ugyanis játékos jószág és szeretetteljesen bánik a gyerkőcökkel. Aki ilyen fajtát szeretne családi kedvencként, készüljön fel rá, hogy bár viszonylag könnyen tanul ez az eb, de rengeteg türelemre és megértésre lesz szükség a tanításához. Inkább kertes házba való fajta, lakásban csak akkor lehet tartani, ha biztosítani tudjuk számára azt a rengeteg testmozgást, amit ez a fajta igényel.


  • Méret közepes
  • Szőr göndör
  • Alkat átlagos

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig