Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Akita inu

Az akita egy japán fajta, amit régebben csak a nemesek tarthattak otthon. Az országban a mai napig valódi büszkeségként tekintenek erre a fajtára. A leghíresebb akita Hachiko volt, életéről egy megható film is készült. Nagytermetű, erős kutya többféle színváltozatban is létezik.. Azért, hogy egészséges és kiegyensúlyozott maradjon, muszáj sokat mozognia, ezért érdemes kertben tartani. Könnyen tanul, nem kell órákig magyarázni neki, mit hogyan csináljon. Gyerekekkel általában jól kijön, de csak abban az esetben, ha megfelelően nevelték, szocializálták. Más esetben agresszívek lehetnek, úgyhogy nem kifejezetten gyermekek mellé ajánlott kutya. Határozott gazdi kezébe való. Borzasztóan védelmező és éber, ennek ellenére nem ugat sokat, általában higgadt, kiegyensúlyozott. Olyannyira visszafogott és méltóságteljes az egész lénye, hogy néha már az az érzésünk lehet, nem is kutyával van dolgunk.


  • Méret nagy
  • Szőr sima
  • Alkat zömök

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig