Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Amerikai meztelen terrier

Ez a kedves négylábú a játékos, vidám, családok számára megfelelő kiskutyák közé tartozik. Szereti a gyerekeket, könnyen kezelhető természete miatt sokan választják őt. Kiképzése szórakoztató, viszonylag gyorsan tanul, élmény vele minden együtt töltött idő. Mindenképp lakásban tartsuk, amennyiben rá esik a választásunk, mivel kicsi, meztelen teste nem képes megfelelően kezelni a hideget és a meleget. A mozgás számára lételem. Fontos, hogy biztosítsuk számára a napi kikapcsolódást a szabadban. Könnyen tartható együtt más kutyusokkal és cicákkal, egyéb kedvencekkel. Bőre érzékeny, elengedhetetlen a rendszeres tisztítása és ápolása.


  • Méret kicsi
  • Szőr kopasz
  • Alkat átlagos

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig