Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Amerikai pitbull terrier

A pitbull terrierekről megoszlanak a vélemények, sokan tartanak ettől a fajtától, mivel tenyésztése során kifejezetten arra törekedtek, hogy erős és félelmetes legyen. Rossz hírük ellenére ezeknek a négylábúaknak arany szívük van, hiszen minden kizárólag a következetes neveltetésen múlik. Kezdő gazdiknak nem ajánlott, mivel nagyon oda kell rá figyelni, azonban rendkívül értelmes eb, gyorsan tanul. Ennél a fajtánál is alapvetően fontos a korai szocializáció, hogy fajtársaival szemben megfelelő viselkedést sajátítson el, a későbbi agresszív viselkedés elkerülése érdekében. A gyerekeket szereti, de kicsik mellé nem megfelelő választás, a nagyobbakkal azonban gond nélkül összebarátkozik. Élénk, bátor, energikus természete miatt kitűnő házőrző, minden apró neszre felfigyel. Érdemes kertben tartani, ugyanis imád futkározni, játszani, nagy a mozgásigénye. Arra persze ügyelnünk kell, hogy télen meleg helyet biztosítsunk neki, ugyanis a szőre rövid, ami nem nyújt megfelelő védelmet a hideg téli napokon, különösen éjszakákon.


  • Méret közepes
  • Szőr rövid
  • Alkat zömök

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig