Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Angol agár

Az angol agár egy igazán különleges kutyus. Ez a fajta a világ leggyorsabb kutyája, nagyon sportos, rengeteg mozgást igényel. Igazi vadászkutya, ezért vigyázni kell vele a réten séták közben, mert ha megpillant egy nyuszit, senki sem állítja meg. Alapvetően okos, tanítható kutyus, de nem tartozik azok közé a fajták közé, amelyeknek sok bonyolult trükköt meg lehet tanítani. Igényli a törődést, imádja a gazdáját, és a gyerekekkel is jól kijön. Házőrzőnek viszont csapnivaló, nem túlzottan éber, néha még jelezni sem jelez, így nem áll fent a veszélye annak, hogy ugatásával az őrületbe kerget minket. Szőrét könnyen lehet ápolni, mivel rövid, testhez simuló és vékony bundája van. Vigyázni kell, mert nem csak a szőre, hanem a bőre is nagyon vékony, így könnyen megsérülhet, ha véletlenül összezördül más kutyával, szinte biztosan ő sérül meg előbb. Cicákkal és egyéb más kiskedvencekkel nem biztos, hogy jól kijön, mert a vadászösztöne elég nagy.


  • Méret nagy
  • Szőr rövid
  • Alkat vékony

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig