Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Angol cockerspániel

Szomorkás tekintete mögött egy vidám kiskutya rejtőzik. Kertes házban, és városi lakásokban is kiváló lakótárs, ragaszkodó, szeret a gazdija kedvére tenni, de még ennél is jobban szereti, ha őt kényeztetik. Nem az a kutyus, akit sokáig magára lehet hagyni, így ha van rá lehetőség, ne hagyjuk egész napra egyedül. Figyeljünk oda a táplálkozására, mert hajlamos az elhízásra. Bundája rendszeres ápolást igényel, ajánlott kéthavonta kutyakozmetikushoz vinni. Kiváló jelzőkutya, közepes mérete miatt tökéletes családi kedvenc, kényelmesen elfér a kocsiban, és utazni is imád. Idősebbek és fiatalok számára is nagyszerű társ, a kisgyerekekkel is jól kijön, ha megfelelően neveltük. Szőre megfelelő ápolás mellett nem hullik.


  • Méret közepes
  • Szőr félhosszú
  • Alkat átlagos

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig