Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Angol pointer

A pointer egy igazi vadászkutya. Fürge, figyelmes és nagy a mozgásigénye. Jelzőkutyaként is megállja a helyét, ráadásul szuper családi kutya. Fontos viszont, hogy csak olyan gazdinak ajánlott, aki elegendő időt tud vele eltölteni, hiszen ha sokat van egyedül illetve nincsenek felhasználva az energiái, hajlamos a rombolásra, rosszalkodásra. Szőre rövid, különösebb ápolást nem igényel, de egy-egy szőrszedő simi szükséges lehet, főleg vedlési időszakban. Meglehetősen sok figyelmet igényel, és ha ezt meg is kapja, nagyon sok dolgot meg lehet neki tanítani, igen intelligens négylábú.


  • Méret nagy
  • Szőr rövid
  • Alkat átlagos

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig