Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Bobtail

A bobtail, magyarul óangol juhászkutya a csendes, de bátor kutya, kiválóan alkalmas őrzésre. Nagy mérete ellenére tartható akár lakásban is, de a kertben jobban érzi magát. Rendkívül értelmes, szelíd és nagyon hűséges, sőt, néha már túlságosan is: egyes egyedek hajlamosak a féltékenységre! Nem szeret egyedül lenni, ezért igyekezzük minél ritkábban magára hagyni őt. A gyerekeket kedveli, kiváló családi kutya. Békés természete miatt jól kijön más állatokkal és idegenekkel is. A hosszú sétákat imádja, mozgásigénye viszonylag nagy, de az a legfontosabb neki, hogy gazdája közelében lehessen és a kedvében járjon, épp ezért a tanítása is könnyű, de csak ha van elég időnk és türelmünk hozzá. A legtöbb gondot a szőre ápolása okozhatja: már egészen kicsi korában hozzá kell szoktatni a rendszeres keféléshez és ápoláshoz, különben később nem fogja hagyni magát.


  • Méret nagy
  • Szőr hosszú
  • Alkat átlagos

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig