Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Brüsszeli griffon

A griffon intelligens, hűséges és elég kíváncsi fajta – érdeklődve figyel mindenre, ami körülötte történik. Erőteljesen kötődik a családjához, de gyerekek mellé mégsem ajánlott fajta. Nem szereti az egyedüllétet, hogyha ilyen kutyus mellett döntünk, sokat kell foglalkoznunk vele. Első kutyusnak nem ajánlott, erősebb kezű tapasztalt gazdira van szüksége. Alacsony mozgásigénye van, jól elvan a lakásban, nem pattog éjjel-nappal. Remek jelzőkutya, éber, de nem házőrzőnek való termete miatt. Intelligens, de tréningezése sok erőt, figyelmet és kitartást igényel, nem olyasfajta eb, akinek sok trükköt lehet tanítani.


  • Méret kicsi
  • Szőr sima, szálkás
  • Alkat átlagos

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig