Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Bullterrier

A bullterrier hűséges társa az embernek, de bizalmatlan az idegenekkel és harcias más kutyákkal szemben. Fegyelmet és határozott bánásmódot követel. Lényeges, hogy tanítását már fiatalkorában elkezdjük, mivel felnőtt ebként már sokkal nehezebb dolgunk lenne. Kíváncsi, megbízható, kedves, értelmes és okos tappancsos, aki gyorsan tanul, azonban makacs és akaratos is tud lenni. Nagy a mozgásigénye és imádja a hosszú sétákat, kirándulásokat. Ha eleget mozgott, játszott, futkározott, akkor nyugodtan viselkedik a lakásban, de tartható kertben is. A gyerekekkel kimondottan jó a kapcsolata, bár hevességük és kedvességük néha “túl sok”-nak tűnhet.


  • Méret közepes
  • Szőr rövid
  • Alkat zömök

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig