Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Csivava (hosszú szőrű)

A csivava egy igazi “karonülő” kutya. Apró termete miatt nem alkalmas kertben tartásra, kifejezetten szobakutya. Legtöbbször egy gazdis, másokat nem igazán fogad el. Kisgyerekek mellé nem ajánlott fajta, ugyanis nem tűri a piszkálást, de nagyobb gyerekek mellett, akik már finomabban bánnak a kutyával, megtalálhatja a helyét. Nem eszik és nem is mozog sokat: bőven elég neki napi 1-2 rövidebb séta, vagy játék a lakásban. A legtöbb gazdi nem tréningezi a kis ölebet, pedig az alapvető parancsokat neki sem árt tudni. Más kutyákkal és idegenekkel általában nem barátságos, könnyen odakap, hogyha felé közelít valaki, de ennek oka általában a megfelelő szocializáció hiánya és a túlféltés. Az a kistestű kutya, amelyet nem engednek oda más kutyákhoz biztonságos körülmények között sem, az nem szocializálódik megfelelően, és félőssé, agresszívvá válhat. Hosszú szőre miatt rendszeres ápolásra, kozmetikázásra van szüksége ahhoz, hogy igazi előkelőség maradjon.


  • Méret kicsi
  • Szőr hosszú
  • Alkat vékony

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig