Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Csivava (rövid szőrű)

A csivava egy igazi városi, lakásba való kutya. Apró termete és rövid szőre miatt nem alkalmas kertbe, ahol ki lenne téve a szélsőséges időjárásnak. Legtöbbször egy embert fogad el gazdijának, és az ő óhaját lesi, de remek családtaggá is válhat. Kisgyerekek mellé viszont nem ideális választás, nem tűri jól a piszkálást, de nagyobb gyerekek mellett, akik már tudnak kutyával bánni, megtalálja a helyét. Nem eszik és nem is mozog sokat: bőven elég neki néhány rövidebb séta, vagy játék a lakásban. A legtöbb gazdi nem képzi csivaváját, pedig az alapvető parancsokat neki sem árt tudni, sőt ha nem sajnáljuk az időt sok mindent megtaníthatunk neki. Más kutyákkal és idegenekkel nem túlzottan barátságos, könnyen odakap, hogyha felé közelít valaki, de ez sok esetben a nem megfelelő szocializáció és a túlféltés eredményeként kialakuló félénkség eredménye. Pici termete miatt nem alkalmas házőrzőnek, de jelzőkutyának megfelel.


  • Méret kicsi
  • Szőr rövid
  • Alkat vékony

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig