Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Dalmata

A dalmata külsejét senkinek nem kell bemutatni, de azt tudtad, hogy a kölykök teljesen fehéren, pöttyök nélkül születnek? Ez a különleges kutya éber, barátságos és hűséges fajta, de agresszív is lehet. Nagyon fontos, hogy megfelelő figyelmet kapjon, és szocializáljuk kölyökkorában. Gyermekek mellé nem kifejezetten ajánlott, de ha mellettük nő fel, jól kijön a kicsikkel. Ez a kérdés általában maximálisan a neveléstől függ, akárcsak az, hogy más kutyákkal hogyan viselkedik kedvencünk. Ha aktív, figyelemmel teli, tanulékony kutyát keresünk, remek választás ez a fajta. Sosem fáradnak el, végtelenségig lehet velük játszani, és imádnak tanulni, új trükköket elsajátítani. Jó házőrző, idegenekkel bizalmatlan, haraphat, ha úgy érzi veszély fenyegeti a családját. Lakásban nem ajánlott tartani mozgásigénye miatt, de ha mégis emellett döntünk, szőrével nem lesz sok gond, hiszen nem igényel sok ápolást, elég, ha néha átsimítjuk egy speciális szőrszedő kesztyűvel vagy kefével.


  • Méret nagy
  • Szőr rövid
  • Alkat átlagos

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig