Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Dobermann

Ez a fajta egy igazán királyi jószág. Kiállása méltóságteljes, előkelő. Jellegzetes megjelenése van, szőre fekete, rézvörös mintázattal. A dobermann nem éppen egy családi kutya, nehezen viseli el a gyerekektől kapott fültépést és farokhúzást, ezért nem ajánlott kisgyermek mellé. Ettől függetlenül egy nyugodt, megbízható eb, nem vad, de nagyon fontos hogy kölyökkorban megfelelő nevelést kapjon és szocializálódjon! Más kutyákkal szemben domináns lehet, ezért vigyázzunk, ha kutyustársaságot kapunk séta közben. Házőrzőnek remek, nem csak jelez, hanem cselekszik is, ha bajt észlel. Idegenekkel szemben bizalmatlan és haraphat, ha az ő területére lépnek. Szőrápolása igen egyszerű, vedlési időszakban elegendő átsimogatni az erre alkalmas szőrszedő kesztyűvel. Tanítani nagyon könnyedén lehet, fegyelmezett kutya, oldafigyel a gazdira.


  • Méret nagy
  • Szőr rövid
  • Alkat átlagos

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig