Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Gordon szetter

A gordon szetter az egyetlen olyan vadászkutya, amelyet a skótok tenyésztettek ki. Kitűnő a szaglása és a hallása, és borzasztóan nagy a mozgásigénye. Gyerekek mellé jó választás lehet, de érdemes kertben tartani, lakásban, szűk helyen ugyanis rosszul fogja magát érezni. Nem hangoskodik, mert ahhoz túlságosan jámbor, visszafogott, de ha egy boldog, kiegyensúlyozott kutyust szeretnénk magunk mellé társnak, mindenképp vegyük figyelembe a szabadság iránti vágyát. Barátságos, társaságkedvelő eb, azonban makacs, akaratos is tud lenni. Nem túl éber fajta, csak ha komoly veszélyt érez, akkor jelzi ugatással, máskülönben csendben heverészik. Ha kiskorában összeszoktatjuk más kutyákkal, cicákkal, akkor később sem lesz gond a szocializációjával; idegen emberekkel szemben eleinte tartózkodó, de könnyen barátkozik.


  • Méret nagy
  • Szőr félhosszú
  • Alkat átlagos

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig