Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Ír szetter

Az ír szetter egy igazi aktív családi kutya, biztosan színt hoz az életünkbe, ha mellette döntünk. Legjobb, ha kertes házban tartjuk, úgy, hogy be is engedjük magunkhoz, mert nagyon fontos számára gazdi közelsége. Ha elegendő időt szánunk rá, akkor könnyen kezelhető és jól nevelt ebet faraghatunk belőle, hiszen nagyon intelligens. Más esetben akaratos, makacs lehet. Inkább jó jelzőkutya mint házőrző, rövid ismerkedés után az idegenekkel is barátságos. Más négylábúakkal jól kijön, megfelelő szocializáció mellett pedig a cicákkal sem lesz problémája. Szőre nem igényel extra gondozást, de mindenképp gyakran kell fésülnünk, mert hosszabb bundájába sajnos előszeretettel ragad bele mindenféle kosz.


  • Méret nagy
  • Szőr félhosszú
  • Alkat átlagos

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig