Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Kaukázusi juhászkutya

A kaukázusi juhászkutya egy nagytermetű, erős testalkatú állat. Ha ilyen kutya mellett tesszük le a voksunkat, akkor nem árt tisztában lennünk annak heves dominanciájával. Ez az eb ugyanis nem fogad el minket, ha nem tekint ránk főnökként. Csak határozott, erős kezű ember válhat a gazdijává, viszont ha megkapjuk tőle a tiszteletet, azt bizony meghálálja nekünk. Ha következetesen tanítjuk, akkor hűséges társra lelhetünk benne. Az idegeneket nehezen tűri meg, harapóssá válhat, ha viszont elfogad családjaként, akkor az élete árán is megvéd, remek házőrző. A gyerekekkel barátságos, de általában csak akkor, ha a családjába tartoznak: nem szabad egyedül hagyni a kaukázusit több kisgyerekkel, hiszen könnyedén támadásnak ítélheti a játékot, és a gyerekek védelmére kelhet! Mozgásigénye közepes, szeret sétálni, de nem igényli a több órás kirándulásokat. Fontos, hogy legyen egy jól bekerített, nagy területe, ahol szabadon mozoghat, tehát lakásba semmiképp sem ajánlott.


  • Méret óriás
  • Szőr félhosszú
  • Alkat zömök

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig