Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Kis olasz agár

Régen vadászatokon használták a fajtát, mára már „csak” házikedvencként tartják. Jobb ötlet lakásban nevelni, rövid szőre miatt ugyanis nem bírja a hideget. Ennek ellenére imád a szabadban lenni, iszonyú gyors tempót diktál, akár órákon át képes szaladgálni, ekkor a legboldogabb. Meglehetősen értelmes négylábú, érdemes foglalkozni a tanításával, de sose szidjuk le keményen, mert borzasztóan érzékeny a lelke, a rideg bánásmód inkább félénkké teszi. Kissé félénk, visszahúzódó, úgyhogy a gazdija jó, ha felvértezi magát egy jó nagy adag türelemmel és kitartással. Gyerekekkel könnyedén megtalálja a közös hangot, de a nyúzásért és sok babusgatásért nincs oda, szereti a nyugalmat. Csendes öleb, nem sokszor ugat, de a zajokra odafigyel. Ha összeszoktatjuk őket, más állatokkal is megbarátkozhat, de azért tudnunk kell, hogy bármilyen apró is, ő egy agár, az pedig azt jelenti, hogy erős a vadászösztöne.


  • Méret kicsi
  • Szőr rövid
  • Alkat vékony

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig