Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Közép schnauzer

A közép schnauzer egy zömök, közepes méretű kutyus. Szőre szálkás, sűrű aljszőrzete van, és hosszú szakálla. Nagy előnye, hogy nem hullik a bundája. Jellegzetes, bohókás kinézete mellé hatalmas jóindulat és ragaszkodás társul. Nagyon jól kijön a gyerekekkel és más házikedvencekkel is, de előfordulhat, hogy dominánsan viselkedik a többi kutyával. Okos, nem okoz gondot számára a tanulás, ha elegendő időt szánunk rá, könnyedén tréningezhetjük. Idegenekkel szemben bizalmatlan, éppen ezért jó házőrző, de ha vendéget várunk, tartsuk szemmel kedvencünket az első nagy találkozás alkalmával. Ezt a fajtát tarthatjuk lakásban, de imád a szabadban is lenni. Nagy mozgásigénye van és rengeteg energiája, szereti a hosszú sétákat és a sok játékot.


  • Méret közepes
  • Szőr hosszú, szálkás
  • Alkat átlagos

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig