Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Közép uszkár

Ez a fajta az egyik legkedveltebb hazánkban. Nagyon értelmes, könnyen és gyorsan tanul, intelligenciája az egyik legmagasabb a kutyák között. Mindig vidám, bohókás kutya. Bundájának szakszerű ápolása elengedhetetlen, a rendszeres kefélés és nyírás lényeges az egészséges szőrzet megtartása érdekében. Nagy előnye, hogy a szőre nem hullik. Jelzőkutyának is alkalmas, mivel figyelmezteti a családot, ha ismeretlen személy érkezik a házhoz. Aktív gazdiknak javasolt ez a fajta, az egyik legjobb kutya például agilityhez. Ha belevágunk az edzésbe uszkárunkkal, szinte garantált a siker. Gyerekek mellé is tökéletes, ugyanis játékos és szeretetteljesen bánik velük. Nem kezelhetetlenül aktív, de nem is túlságosan nyugodt. Legideálisabb számára a lakásban tartás vagy egy kisebb kert. Ha a lakásban tartás mellett döntünk, akkor is biztosítani kell számára a megfelelő testmozgást, hogy megőrizze fittségét.


  • Méret közepes
  • Szőr göndör
  • Alkat vékony

Hasonló fajták:

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig