Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Mudi

Nagyon fontos, hogy ez a fajta, akkor érzi magát a legjobban, ha gazdija közelében van, tehát nem szabad nagyon sokáig egyedül hagyni a lakásban. Ha sokat van egyedül, képes nagyon rossz szokásokat felvenni. Rendkívüli az intelligenciája és nagyon gyorsan és lelkesen tanul. Igazán játékos és mozgékony tappancsos, gyerekektől szinte mindent eltűr, nem kell félteni tőle a kicsiket. Bundája nagyon könnyen tisztán tartható, de nem szabad elhanyagolni. Éber és figyelmes, a gazdáját, családját és otthonát meggyőző módon védelmezi. Tartható lakásban, de lényeges, hogy nagyon sokat sétáljunk és játszunk vele, mivel órákon át képes fáradhatatlanul szaladgálni, és nagyon szereti a labdajátékokat is. Mindenféle kutyás sportra remekül megfelel, frizbizni, agilityzni is imád a mudi.


  • Méret közepes
  • Szőr göndör
  • Alkat átlagos

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig