Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Német boxer

Német boxert csak akkor vállaljunk be, ha tudjuk magunkról, hogy mi is olyan energiabombák vagyunk, akárcsak ő! Mellette egy percet sem fogunk unatkozni. Sportos-elegáns megjelenésű eb, amit harci kutyának tenyésztettek, ám ez már a múlt: magabiztos, bátor, ám barátságos és játékos társunk lesz a mindennapok során. Családját mindennél jobban szereti, őrzi, védi az idegenektől, a gyerekek pedig egy valódi testőrt kapnak maguk mellé. Tartható lakásban és kint is, de az biztos, hogy ha szabadon eresztjük, órákig nem fog leállni a futkározással. Érdemes kipróbálni vele a kutyás sportokat, mivel igen értelmes, és ezekkel testileg-lelkileg lefáraszthatjuk. A kanok más kan kutyákkal szemben dominánsan viselkedhetnek, de ezt leszámítva bátran összehozhatjuk többi kedvencünkkel.


  • Méret nagy
  • Szőr rövid
  • Alkat zömök

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig