Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Német kis spitz

A mini spitz dús bundájával, oroszlánsörényével és rókaszerű fejével igazán jellegzetes fajtának számít. Vastag réteges szőrzete miatt bártan kint is tartható kutyus, de inkább bent szeret lenni a gazdi mellett. Nagyon sportos jószág, igazi energiabomba, bátran kipróbálhatunk vele bármilyen kutyás sportot. A kisgyerekekkel általában nagyon jól elbolondozik, igazi kis mókamester. Nagyon ragaszkodó, legszívesebben mindig a gazdival lenne. Remek sportkutya, érdemes foglalkozni a tanításával, mert intelligens, figyelmes, energikus kutyus. Hatalmas szőre jó sok ápolást igényel, de cserébe egy igazi puha szerető szőrgolyót kapunk.


  • Méret kicsi
  • Szőr hosszú
  • Alkat vékony

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig