Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Német közép spitz

Ez a kutyus egy gyengéd, figyelmes, barátságos, intelligens, vidám, játékos, és védelmező fajta. Elég nagy és energikus ahhoz, hogy hosszabb sétákat, kirándulásokat tegyünk vele, azonban közepes mérete miatt a mindennapokban is bárhova könnyedén elkísérhet minket. Nagyon fontos, hogy bundáját rendszeresen ápolni kell, illetve egészsége megőrzése érdekében rendszeres testmozgásra van szüksége. A közép spiccek tanulékonyak és könnyen nevelhetők, bártan kipróbálhatunk vele bármilyen kutyás sportot, biztosan remekelni fog. Kitűnő kedvenc, jó jelzőkutya, ugyanis az idegenekkel kifejezetten bizalmatlan, azonban családjához, gazdájához ragaszkodik és alkalmazkodik. Ha gyerek van a családban, akkor sem kell aggódni, hiszen velük is remekül elbolondozik.


  • Méret közepes
  • Szőr hosszú
  • Alkat átlagos

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig