Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Norwich terrier

A norwich terrier gyengéd, energikus, intelligens és hűséges kutyafajta, az egyik legkisebb a terrierek közül. Kis testalkata ellenére nagy mozgásigényű kutyus, izmos testfelépítéssel, bohókás szőrzettel. Könnyen tanítható eb, érdemes energiát fektetni a képzésébe, élvezetes és eredményes lesz, az biztos. Nagyszerű családi kutya, ha gyermek mellé szeretnénk kiskutyát, ő lehet az egyik legjobb választás. Kint és bent is eléldegél, jól alkalmazkodik az időjárási viszonyokhoz. Apró termete miatt nem alkalmas házőrzőnek, de ugat, hogyha veszélyt érzékel, ezért kiváló, éber jelzőkutya. Más négylábúakkal is remekül kijön, igazi kis szeretetbomba.


  • Méret kicsi
  • Szőr sima, szálkás
  • Alkat zömök

Hasonló fajták:

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig