Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Óriás uszkár

Ez a nagy-közép termetű eb roppant csinos, elegáns megjelenésű, mintha csak egy filmből lépett volna elő. Kissé öntörvényű, temperamentumos, pörgős, de gazdájára mindig hallgat. Gyerekekkel szemben türelmes és játékos, illetve más állatokkal is jól kijön. Tanítani könnyedén lehet, gyorsan megjegyzi a parancsokat. Sok gazdi nincs tisztában azzal, mennyire okos ez a fajta, és nem használja ki az intelligenciáját. Kiállításokon kiemelkedő sikereket érnek el, de a kutyás sportokban is megállják a helyüket. Nem kifejezett házőrzők, de éberek, így jelzőkutyának tökéletesen megfelelnek. Szőrük sok ápolást és rendszeres kozmetikázást igényel, de nem hullik.


  • Méret nagy
  • Szőr göndör
  • Alkat vékony

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig