Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Pekingi palotakutya

Igazi arisztokrata kutyusról van szó, a pekingi palotakutya ugyanis nagyon sokáig csak a kínai előkelőségek kiváltságos ölebe lehetett. Világszerte elterjedt ez a fajta, és igencsak felkapottá vált a családok és kutyaimádók körében. Borzasztóan ragaszkodó, hűséges, odaadó kutyus, emellett azért meglehetősen önálló, és kissé akaratos is. A kényelem, a lustálkodás fontos számára, mozgásigénye átlagos. Szívesen fekszik és alszik együtt a gazdival. Képzéséhez kell egy jó adag türelem és kitartás, de a lényeges dolgokat mindenképp tanítsuk meg neki! Gyerekek mellé nem jó választás, mert ő maga szeretne a gyerek lenni a családban! Többségük keveset ugat, ezért ha csendre vágyunk, vagy panelban élünk, remek társ lehet a kis palotakutya.


  • Méret kicsi
  • Szőr hosszú
  • Alkat átlagos

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig