Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Pembroke welsh corgi

A corgi nem csak kinézetben, hanem viselkedésben is hasonlít a rókákra, ugyanis bátor, erős és ravasz kutyus. Kis-közepes testű jószág, rövid lábai ellenére igazán fürge és gyors mozgású. Egészsége megőrzése miatt rendszeres testmozgásra van szüksége. Gyengéd, figyelmes, barátságos, vidám, független, játékos, könnyen tanítható és intelligens fajta, aki szereti a gyerekeket és rendkívül türelmes is velük. Idegenekkel szemben azonban óvatos, bizalmatlan. Bundája különös gondozásra vagy ápolásra nem szorul, illetve nem túl ugatós, így tökéletes szobakutya is válhat belőle. Hűséges típus, ragaszkodik gazdájához és annak családjához. Remek választás olyanok számára, akik elegendő mozgást és játékot tudnak biztosítani számára.


  • Méret közepes
  • Szőr sima
  • Alkat zömök

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig