Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Puli

A puli szőre olyan, mintha rasztás lenne, zsinórokban lóg a földig a közepes testű kutyáról. Jellegzetes kinézete miatt össze sem lehet téveszteni más fajtákkal. Házőrzőnek a legjobb, nem csak éber és jelez, hanem meg is védi a családot, ha szükséges. Egyértelműen kinti kutyus, minden időjárási körülményben jól érzi magát a kertben. A gyerekekkel nagyon jól kijön, de kicsit kiszámíthatatlan, ha nem szocializálták megfelelően kölyökkorában. Rendkívül okos kutya, de makacs, trükköket tanulni nem nagyon szeret. Nagyon hűséges a családjához, védelmező, és általában egy embert választ magának, akit igazán a gazdájaként tisztel és szeret.


  • Méret közepes
  • Szőr hosszú
  • Alkat átlagos

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig