Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Rottweiler

A rottweiler egy remek őrző-védő kutyafajta. Nem ugat túl sokat és nem igényel hatalmas területet, de ajánlott kertes házban tartani. Egy gazdis fajta, ami azt jelenti, hogy csakis a gazdája utasításait fogadja el, őt védelmezi minden áron. Gyerekekkel gyengéd és figyelmes, de kiszámíthatatlan is lehet, ez nevelés kérdése. Más kutyákkal általában domináns, ezért mindig figyelni kell, ha társaságba engedjük, nehogy feszültség alakuljon ki társaival. Ez a fajta vagy nagyon szelíd, vagy nagyon vad lehet, ezért mindenképpen kölyök korától képezni kell őt egy határozott erőskezű gazdinak! Ennél a fajtánál különösen fontos a kutyaiskola, hogy megfelelő szocializációval elkerüljük a későbbi agresszív viselkedést. A roti nem egy cirkuszi mutatványos, nem szereti a trükköket, de az engedelmességet könnyen meg lehet neki tanítani. Érzékenyen reagál az ember hangjára, ezért ne kiabáljunk vele, de a szigorú fellépés mindenképpen szükséges a nevelésükben.


  • Méret nagy
  • Szőr rövid
  • Alkat zömök

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig