Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Si-cu

A si-cu tibeti fajta kutya, neve kínaiul oroszlánykutyát jelent. Pici és végtelenül aranyos kis eb, ám kinézete csalóka: cseppet sem kényes, nehéz természetű kutyával van dolgunk! Rendkívül élénk, vidám, energikus és bátor kutya, igazi „oroszlánszívű” társunk lesz a mindennapokban. Képzése kissé nehézkes, de az alapokat meg kell tanítanunk neki, hogy a későbbiekben ne váljon kezelhetetlenné. Gyerekek mellé nem igazán ajánlott fajta, és nem is barátkozik akárkivel: a bizalmát ki kell érdemelni. Más állatokkal jól megfér, nem akar velük harcolni. Keveset mozog, a bundáját nem hullatja, szeret sokat pihizni, tehát kitűnően el van a lakásban, elfoglalt gazdiknak is remek választás lehet.


  • Méret kicsi
  • Szőr hosszú
  • Alkat átlagos

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig