Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Skót juhászkutya

A skót juhászkutyáról szinte mindenkinek a klasszikus, Lassie ugrik be. Nem véletlenül tartják a világ egyik legszebb kutyájának ezt a fajtát: gyönyörű, hosszú, selymes szőre, vékony, karcsú testfelépítése még a nem-kutyások szívét is megdobogtatja. Gyönyörű külseje ugyanilyen szép belsőt rejt magában, vidám, örökmozgó, lojális, ragaszkodó. Őrzőkutyaként is megállja a helyét, mindig éber, figyel, gazdáit védelmezi, különösen a gyerekeket. Szeret tanulni, engedelmes, szófogadó állat, egy élmény vele minden együtt töltött perc. Kimondottan társas lény, szívesen játszik együtt a gyerekekkel, vagy más kutyákkal, de a többi háziállatot sem bántja. Imádja a hosszú, fárasztó sétákat, ezért érdemes jól megfontolni hogy őt válasszuk-e akkor, ha mi inkább filmeznénk futás helyett, mert ő az utóbbit fogja választani.


  • Méret nagy
  • Szőr hosszú
  • Alkat vékony

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig