Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Szent-bernáthegyi kutya

Ha bernáthegyi, akkor azonnal a hegyi mentőkutya képe ugrik be, igaz? Régen azért tenyésztették, mára azonban „hatalmas” házi kedvenccé nőtte ki magát a fajta. Szeret bolondozni a gazdival, de termete miatt az ugrálós sportok nem neki valók, inkább csak sétáljunk vele. Remek házőrző, de szerencsére feleslegesen nem szokott ugatni. A hatalmas teste hatalmas szívet rejt: rendkívül odaadó, hűséges, barátságos kutyus, valamint nyugodt és kiegyensúlyozott. Kedveli a gyerekeket, szívesen játszik velük. Az alapvető parancsokat könnyen meg lehet neki tanítani, de vigyázni kell, mert nagyon érzékeny a kemény szavakra és szidásokra. Nem szeret hosszú ideig egy helyre figyelni, hatékonyabban taníthatjuk több, rövidebb alkalommal. Mint az óriástestű fajtáknál általában, a növekedési időszak érzékeny periódus, ezért az első 1-2 évben nem szabad túlhajszolni. Az egyedüllétet elviseli, de nagyon is igényli a társaságot. Általában más háziállatok nem jelentenek gondot számára, megtűri maga mellett őket, azt viszont már nem, ha erőszakosak vele.


  • Méret óriás
  • Szőr félhosszú
  • Alkat zömök

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig